AH1N1 |
Dobrodošao Gost ( Prijavi Se | Registracija )
![]() ![]() |
AH1N1 |
Nov 20 2009, 03:55 PM
|
||
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Honorable Members Postovi: 166 Registrovan/a: 2-June 09 Od: Novi Beograd Korisnik br: 7 |
Nije da baš vapim da se uključim u opšte ludilo koje prati ovaj najnoviji virus gripa, al moram da vam ispričam jednu priču.
Dakle, stvar se odvija u Buhari, a Buhara to vam je malo mesto locirano dvadesetak kilometara južno od Samare. (Za Samaru ste čuli, nadam se). I tako, u Buhari je živeo bogati trgovac, i za divno čudo (a bez obzira na profesiju) bio je dobar čovek. Svako jutro njegov sluga je odlazio na pijacu, da kupi sveže namirnice i vraćao se oko podneva... Tog jutra, međutim, dotrčao je nazad već posle petnajstak minuta, vidno uzbuđen i uplašen: - Gospodaru moj dobri, na pijaci sam ugledao smrt, molim Vas da mi pozajmite konja, moram da bežim u Samaru. Trgovac je bio stvarno dobar čovek, i shodno tome, dao je slugi svog konja, a sam se peške uputio ka pijaci. I zbilja... ugledao smrt, pored tezge na kojoj je njegov sluga najčešće kupovao.... I obrati se on Smrti: - Zašto si mi preplašila slugu jutros na pijaci? - Nisam htela da ga preplašim, reče Smrt. Samo sam se jako iznenadila kad sam ga videla ovde u Buhari, a znam da večeras imam sastanak sa njim... u Samari. |
|
|
|
||
![]() ![]() ![]() |
| Tekstovna Verzija | Datum i Vreme: 9th September 2010 - 09:24 PM |