Nasi recepti u reci i slici |
Dobrodošao Gost ( Prijavi Se | Registracija )
![]() ![]() |
Nasi recepti u reci i slici |
Nov 24 2009, 06:08 PM
|
|
![]() Newbie ![]() Grupa: Members Postovi: 8 Registrovan/a: 24-November 09 Korisnik br: 40 |
U ovoj temi mozete ostavljati slike i recepte
Moje baklavice
SP_A1768.jpg ( 346.96k )
Broj downloada: 164Redja se red kora red mlevenih oraha, moze i malo badema. Stavim da se pece na 200 stepeni 40 minuta, za to vreme spremam sirup od litre vode, 1kg secera i par kolutova limunova. Kada je baklava gotova prelijem je sirupom. |
|
|
|
Nov 25 2009, 08:08 PM
|
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() Grupa: Root Admin Postovi: 53 Registrovan/a: 28-March 09 Korisnik br: 1 |
Odlicna tema, nadam se da ce i drugi pratiti Vas primer
samo napred! |
|
|
|
Nov 29 2009, 10:57 AM
|
|
![]() Newbie ![]() Grupa: Members Postovi: 8 Registrovan/a: 24-November 09 Korisnik br: 40 |
Hvala
Pica rolat, recept je sa becook.com
SP_A2009.jpg ( 42.48k )
Broj downloada: 148
SP_A2012.jpg ( 29.68k )
Broj downloada: 137 |
|
|
|
Nov 29 2009, 11:28 PM
|
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() Grupa: Root Admin Postovi: 53 Registrovan/a: 28-March 09 Korisnik br: 1 |
Omogucicemo korisnicima da pored nasih slika gotovog jela i oni budu u mogucnosti da postave svoju sliku.
Tako kad ubacimo tu opciju, pozivam Vas da postavite Vasu sliku |
|
|
|
| Guest_ruzica_kuvarica_* |
Dec 8 2009, 11:24 AM
|
|
Guests |
Makarome ne Srpski nacin....
Sastojci za preliv: 1 praziluk kesica mesavine povrca "Balkanska mesavina" malo ulja zacin c so biber origano Sastojci: Kesica makarona, ili posnih makarona kecap blagi 200gr domaci kuvani paradaiz jedna manja solja. Priprema: Sipati ulje u serpu i staviti na sporet da se zagreje, iseckati praziluk na kolutove i sipati na vrelo ulje. Prziti praziluk desetak minuta, zatim dodati zacin c po ukusu i solju vode, ostaviti praziluk da se dinsta na tihoj vatri par minuta. Kada se praziluk prodinstao dodati mesavinu povrca, pobiberiti, posoliti, dodati origano sve po ukusu. Ostaviti povrce da se kuva uz povremeno mesanje. U drugu serpu sipamo vodu, malo ulja i soli. Kada voda prokuva dodati makarone. Makarone kuvati desetak minuta dok neomeksaju. Skinuti makarone sa sporeta i procediti ih. Skuvano povrce takodje skinuti sa sporeta. U ciniju sipati kecap i dodati solju paradaiza, sve pomesti, odozgo posuti sa malo origana. Sipati u tanjir prvo makarone, zatim povrce, zatim odozgo preliti mesavinom kecapa i paradaiza po ukusu. Uz ovo jelo moze se posluziti rendani kackavalji ili ukoliko se posti dimljeni biljni kackavalj. Prijatno!!!!!!! |
|
|
|
Jan 10 2010, 01:04 PM
|
|
Puz pica. Ako neko hoce mogu ostaviti recept.
SP_A2003.jpg ( 36.28k )
Broj downloada: 151I jos jedna slika baklave, za koju sam ostavila recept.
SP_A2186.jpg ( 28.75k )
Broj downloada: 119 |
|
|
|
Jan 10 2010, 04:20 PM
|
|
Slobodno ostavite recept
Pozdrav! |
|
|
|
Feb 2 2010, 04:25 PM
|
|
Evo recepta za puz picu. Umesti se testo, standard, brasno, kvasac, malo mleka i jaja. Ostavi se da naraste, oko 30min, razvije se oklagijom (ja podelim na dva dela) u obliku pravugaonika. Testo se maze kecapom, stavi se seckana sunka, narendan sir, mogu i sampinjoni. Uvije se u rolat, duzom stranom, isece se i stavi u pleh, premaze se umucenim zumancetom. Pece se oko 25-30 minuta na 200 stepeni.
Evo nesto novo, rizoto sa piletinom
SP_A2210.jpg ( 13.98k )
Broj downloada: 105U serpi na malo ulja prodinstati crni luk, dodati narendanu sargarepu i pilece belo meso seckano na kockice (mogu i sampinjoni, ali ja ovaj put nisam stavila). Zaciniti sa mesavinom zacina, ja stavim dve kasicice i malo persuna, seckani beli luk, ovaj put sam stavila i kasicicu senfa i ima super ukus. Sipati jednu solju pirinca da se malo proprzi, a zatim sipati 2,5 solje vode i dodati jednu kockicu supe. Gotovo je kada sva voda ispari. Ovo je otprilike za 3 osobe. |
|
|
|
| Guest_ebi_* |
Feb 2 2010, 08:49 PM
|
|
Guests |
Evo recepta za puz picu. Umesti se testo, standard, brasno, kvasac, malo mleka i jaja. Ostavi se da naraste, oko 30min, razvije se oklagijom (ja podelim na dva dela) u obliku pravugaonika. Testo se maze kecapom, stavi se seckana sunka, narendan sir, mogu i sampinjoni. Uvije se u rolat, duzom stranom, isece se i stavi u pleh, premaze se umucenim zumancetom. Pece se oko 25-30 minuta na 200 stepeni. Evo nesto novo, rizoto sa piletinom
SP_A2210.jpg ( 13.98k )
Broj downloada: 105U serpi na malo ulja prodinstati crni luk, dodati narendanu sargarepu i pilece belo meso seckano na kockice (mogu i sampinjoni, ali ja ovaj put nisam stavila). Zaciniti sa mesavinom zacina, ja stavim dve kasicice i malo persuna, seckani beli luk, ovaj put sam stavila i kasicicu senfa i ima super ukus. Sipati jednu solju pirinca da se malo proprzi, a zatim sipati 2,5 solje vode i dodati jednu kockicu supe. Gotovo je kada sva voda ispari. Ovo je otprilike za 3 osobe. |
|
|
|
Apr 16 2010, 09:08 AM
|
|
![]() Newbie ![]() Grupa: Members Postovi: 2 Registrovan/a: 15-April 10 Od: wien Korisnik br: 145 |
Hvala Pica rolat, recept je sa becook.com
SP_A2009.jpg ( 42.48k )
Broj downloada: 148
SP_A2012.jpg ( 29.68k )
Broj downloada: 137bas danas planiram da ga pravim posto mi dolaze gosti isproban je i pravljen vec 3 puta jedan od najboljih recepta sa becooka |
|
|
|
![]() ![]() |
| Tekstovna Verzija | Datum i Vreme: 9th September 2010 - 09:24 PM |