mamajac, on Feb 16 2010, 08:58 PM, said:
Dade, sad bih te cmoknula da mogu, majke mi, toliko si mi razvukao osmeh, da ne mogu da vratim facu u normalu :* Valjda se Taca nece ljutititi (evo, ni moj dragi nece
Ne mos' da shvatis koliko mi je drago sto si nasao mer(k)u, samo me mamis da se sad i ja opet razmasem sa korama 
Sto se tice kuhinje 2x2, e tu ces d'izvines, jer moja je jos manja, i jaaako dobro znam koliko cesto koristim to nesto sto stoji visoko
Imam ja Moulinex pekaru, sa kojom sam se svojevremeno mnogo zavadila, i poslala je u cosak (garderobnog plakara) ali duze vreme mi je u mislima da joj oprostim i da je uposlim makar kao dodatni par ruku za mesenje testa, kad vec nije po mojoj meri sto se tice pecenja. I upravo iz razloga sto ne znam gde da je smestim, a da je ne sutiram stalno, odlazem joj ukidanje kazne. Sad posle ovih tvojih utisaka, bojim se da cu joj produziti mandat u plakaru
Pozdrav, Dade, vidimo se nekad, obavezno!
Maja
Sto se tice kuhinje 2x2, e tu ces d'izvines, jer moja je jos manja, i jaaako dobro znam koliko cesto koristim to nesto sto stoji visoko
Imam ja Moulinex pekaru, sa kojom sam se svojevremeno mnogo zavadila, i poslala je u cosak (garderobnog plakara) ali duze vreme mi je u mislima da joj oprostim i da je uposlim makar kao dodatni par ruku za mesenje testa, kad vec nije po mojoj meri sto se tice pecenja. I upravo iz razloga sto ne znam gde da je smestim, a da je ne sutiram stalno, odlazem joj ukidanje kazne. Sad posle ovih tvojih utisaka, bojim se da cu joj produziti mandat u plakaru
Pozdrav, Dade, vidimo se nekad, obavezno!
Maja
Pa sta da ti kazem, kad imas 62 godine to ima stvarno velikih i brojnih prednosti. Najvaznija je ta da ne moras da cekas jos duuuugo i konacno saznas sta ima posle
Prvo kuhinja. Malo sam te slagao. Nije 2x2 metra nego 167x190 cm. Nije bilo namerno. Naprosto mi je to omiljena prostorija, pa mi je uvek nekako zao kad moram da joj saspem ovu ruznu istinu u lice. Ako je tvoja manja i od toga, verujem da ce to ovoj mojoj sirotici pomoci da izleci neke komplekse
Sto se tice Moulinex pekare... izvini imam pundravce. prvo moram da ti kazem nesto. Malopre sam ga napravio (onaj burek sa ajvarom). Ostalo mi, u frizideru, onih krajeva testa od juce, i kako odoleti. Ne razvlaci se ni blizu kao roditelji mu, ima sipkav ukus kao i sva njegova braca, pravljena od krajeva u prethodnim danima...ali vredi da ga napravis. Patentiraj ga, opasan je. Smazao sam ga onako vrelog. Cuvaj se ajvar je jos vreliji od sira kad ga zagriyes dok jos cvrci mast
Sto se tice Moulinex pekare... hajde da pravimo HLEB.
Ali o tome cu ipak pisati kad dodjem kuci. Nervira me ova tastatura u kojoj vise ne mogu da ukljucim YU karaktere, problem je sa slepim kucanjem, upravo taj, prsti idu sami gde su navikli. Neki dan sam pokrenuo nekog agresivnog virusa, pa mi je unistio sva tri diska, i sad jedva uspevam da povratim WINDOWS 98, i WIN 2000. Sreca moj mili DOS je preziveo. Sam sam kriv, pre deset godina sam isklucio AVG (nervirao me je-sta me stalno gnjavi sa nekim porukama koje ja ne razumem), mozes mislti sta se tu sve namnozilo za to vreme.
(nastavice se)